Tel.:
China Pvc-Waterslang fabrikant
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

e-mail: inquiry@hosecn.cn

Thuis Nieuws

de slang van pvc layflat

Certificaat
Van goede kwaliteit de slang van pvc layflat voor verkoop
Van goede kwaliteit de slang van pvc layflat voor verkoop
Klantenoverzichten
De slang van Nice en lijkt op zwaar werk meer berekend dan anderen. Wij gebruiken hen voor de systemen van drainageleidingen.

—— TrailRunR

Duurzaam en taai wanneer het slepen van of het gebruiken van gematigde druk. Ik heb andere slang gebruikt die scheuren en puncturen gemakkelijk. Dit is goede slang!

—— Sprint

Grote de werken geen lekken! Ik heb deze slang voor maanden nu zonder problemen gebruikt.

—— Douglas L

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
de slang van pvc layflat

om aan het vereiste van de markt te voldoen, heeft ons bedrijf een nieuw type van de milieuvriendelijke die slang van hoge drukpvc layflat op de productie van landbouwwater wordt gebaseerd ontwikkeld. Vergeleken met de originele landbouwlayflatslang, heeft het product zeer de compressieweerstand en de waaier van toepassing verbeterd. Het kan aan olie, slijtage, zuur en alkali, op hoge temperatuur en andere speciale vereisten aanpassen. Het kan voor het vloeibare vervoeren van spoeltype hoge druksproeier, modder (zand) pomp, rioleringstechniek, olieveldwas en zandverwijdering, sneeuwmachine worden gebruikt. Het product gebruikt niet-toxisch, geurloos en de vluchtige materialen, het is veilig en milieuvriendelijk. Het is momenteel een binnenlands geavanceerd product. Wij hopen oprecht om verder met onze collega's te onderzoeken en te onderzoeken die dit product, en win-win samenwerking moeten toepassen.

 

Kleur: hoofdzakelijk rood, geel, blauw, groen, purper, met mooie en grootmoedige eigenschappen. Kan ook kleuren volgens gebruikersbehoeften veroorzaken. (met inbegrip van transparant en ondoorzichtig)

 

Gebruikskenmerken: de lengte van de layflatslang kan willekeurig worden verbonden, is de beweging geschikt, is de manoeuvreerbaarheid sterk, kan de opslag worden losgemaakt, is de ruimte klein, is het volume gemakkelijk te verzamelen, is de beweging geschikt, is de lengte onbeperkt, en het kan met de landbouwboomgaard tochtvrije machine, met aluminiumgesp, plastic gesp, mechanische verbinding en diverse sproeiereenheden worden aangepast. Het is momenteel de ideale vloeibare leveringsslang.

 

Prestatieskenmerken: waterdichte, vochtbestendige, lichtgewicht, goede flexibiliteit, vlotte deklaag; sterke corrosieweerstand, koude en niet gemakkelijke drukweerstand, tegen het verouderen, geen misvorming, lange levensduur dan rubberslangen en andere plastic slangen.

 

Gebruiksdruk: 1, standaard weerstaat druk van 3-4bar, geschikt voor duidelijk irrigatiewater; 2, middelgroot type weerstaan druk van bar 5-6, geschikt voor duidelijk irrigatiewater; 3, hoge druktype met druk van 8-9bar, geschikt voor alpien irrigatiewater, modderpomp, enz., ultrahoge druktype met druk van 10-30bar, geschikt voor mijnolieveld

 

Toepassingsgebied: Het product wordt wijd gebruikt. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor drainage en irrigatie in landbouwgrond, tuin, weide, mijnbouwgebied, olieveld, bouw en andere plaatsen.

Bartijd : 2019-06-05 16:24:00 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

Contactpersoon: Mr. eastophose

Tel.: 15192518762

Fax: 86--0532-83860727

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd
E-mail: inquiry@hosecn.cn/Adres: 3503 XIWANG-HERENHUIS, de WEG van NO.136 DUNHUA, Qingdao 266034, P.R.China
Tel.:86-532-83860726
Mobiele site PrivacybeleidChina pvc-lossingsslang Leverancier. Copyright © 2018 - 2023 pvcwaterhose.com. All Rights Reserved. Developed by ECER