Bericht versturen
Tel.:
China Pvc-Waterslang fabrikant
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

e-mail: inquiry@hosecn.cn

Thuis Nieuws

3.23 het Kanaalvrachtschip vastgelopen ongeval van Suez

Certificaat
Van goede kwaliteit de slang van pvc layflat voor verkoop
Van goede kwaliteit de slang van pvc layflat voor verkoop
Klantenoverzichten
De slang van Nice en lijkt op zwaar werk meer berekend dan anderen. Wij gebruiken hen voor de systemen van drainageleidingen.

—— TrailRunR

Duurzaam en taai wanneer het slepen van of het gebruiken van gematigde druk. Ik heb andere slang gebruikt die scheuren en puncturen gemakkelijk. Dit is goede slang!

—— Sprint

Grote de werken geen lekken! Ik heb deze slang voor maanden nu zonder problemen gebruikt.

—— Douglas L

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
3.23 het Kanaalvrachtschip vastgelopen ongeval van Suez

Bij ongeveer 8 am Egypte liep de tijd (2 de tijd van p.m. Peking) op 23 Maart, 2021, het Panamese die vrachtschip ooit van de Altijdgroene Groep van Taiwan wordt gegeven op het Kanaal van Suez vast. Het schip is ongeveer 400 meters lang, 60 meters breed, en heeft een verplaatsing van ongeveer 220.000. Ton. Het schip hield bijna helemaal zijdelings in het kanaal op, veroorzakend dat het Kanaal van Suez, één van de belangrijkste waterwegen tussen Europa en Azië, worden afgesneden. Het Kanaal van Suez is verboden zonder waarschuwing.
Het het Nieuwsnetwerk van Zhongshi van Taiwan en veel andere media rapporteerden dat ooit Gegeven, het super-grote containerschip van het Altijdgroene Verschepen van Taiwan, in het Kanaal van Suez op zijn manier van Yantian-Haven in Shenzhen, China aan Rotterdam in Nederland op de drieëntwintigste werd geplakt, het bezigst makend dit één van de wereld. Het tweerichtingsverkeer van het kanaal is verstopt. Op 25 Maart, verklaarde de Egyptische het Kanaalinstantie van Suez dat het tijdelijk verkeer op het Kanaal van Suez had opgeschort.
Vanaf 27 Maart, ooit is Gegeven opgesloten voor de vijfde dag. Op 28 Maart, lokale tijd, verklaarde de persoon verantwoordelijk voor de het Kanaalinstantie van Suez dat de President van Egypte tot vrachtschepen opdracht had gegeven om de last te verminderen.

Bartijd : 2021-03-29 09:43:48 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

Contactpersoon: Mr. eastophose

Tel.: 15192518762

Fax: 86--0532-83860727

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd
E-mail: inquiry@hosecn.cn/Adres: 3503 XIWANG-HERENHUIS, de WEG van NO.136 DUNHUA, Qingdao 266034, P.R.China
Tel.:86-532-83860726
Mobiele site PrivacybeleidChina pvc versterkte slang Leverancier. Copyright © 2018 - 2023 pvcwaterhose.com. All Rights Reserved. Developed by ECER