Bericht versturen
Tel.:
China Pvc-Waterslang fabrikant
qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

e-mail: inquiry@hosecn.cn

Thuis

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

Is PLASTIC het PRODUCTco. van QINGDAO WEIAOXIN, Ltd een professionele fabrikant en de exporteur van de flexibele slangen van pvc, heeft de ervaring van meer dan 14 jaar van productie en de ervaring van 10 jaar van de uitvoer. Onze slang van pvc van de assortimentdekking layflat, de versterkte slang van pvc vezel, pvc-de versterkte die slang van de staaldraad, pvc-de slang van de schroefzuiging, pvc-tuinslang, slangkoppelingen, slangklemmen, slangassemblage in industrie, landbouw en huis, de geschikt voor veel gebruik zoals Lucht, Water, Olie, Gas, Chemisch product, Poeder, Korrel en veel meer etc., wijd wordt gebruikt. Elk van onze producten kunnen volgens PAHS, RoHS 2, BEREIK, FDA, enz. worden geproduceerd.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Onze fabriek wordt gevestigd in Shandong-provincie, die een gebied van 70.000 vierkante meters behandelt en 10 standaarddieworkshops, met 80 productielijnen wordt uitgerust, jaarlijkse output is ongeveer 20.000 ton, is de jaarlijkse uitvoer meer dan 1.000 TEU. Met sterke technische kracht en strikt QC proces, kunnen wij kwaliteitsproducten van concurrerende prijzen in de kortste tijd voorzien.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Tot nu, hebben wij meer dan 200 klanten in 80 landen, zoals het UK, de V.S., Australië gediend, Spaans, Colombia, Chili, Peru, Nigeria, Zuid-Afrika, Vietnam en Birma enz. Wat wij aan onze klanten leverden is niet alleen onze producten, etc. leverden wij een volledig proces, met inbegrip van producten, na verkoop, technologiesteun, financiënoplossingen. En wij proberen constant naar nieuwe grondstoffen en productieprocessen voor onze producten zoeken om de bijgewerkte tevredenheid en de verwachtingen van onze klanten te ontmoeten.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

Tevreden om ons te contacteren als u een betrouwbare bron zoekt. Elk van uw onderzoeken zal en onze reactie krijgen binnen 24 uren worden in acht genomen. Wij zullen ons pogen om prima producten en tip-top diensten elke keer te leveren.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ET

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 8million-10million

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

De fabrikant - wordt PLASTIC het PRODUCTco. van QINGDAO WEIAOXIN, Ltd opgericht in 2004, gespecialiseerd in de productie van plastic slang voor pvc/TPU/het materiaal en de uitrusting van PVC&RUBBER voor plastic slang. Na 14 jaar ontwikkelings, heeft Eastop, opgenomen 70000㎡, 80 productielijnen. de jaarlijkse output is ongeveer 20.000 ton, is de jaarlijkse uitvoer meer dan 1.000 TEU

 

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

bedrijfsdiensten

Neemt PLASTIC het PRODUCTco. van QINGDAO WEIAOXIN, Ltd de dienst als verantwoordelijkheid en introduceert het concept in het diepe hart van elk personeel. Eastop benadrukt de goede communicatie met klanten met inbegrip van en helpt klant introduceert om volledige toegang van onze bedrijf en producteninformatie te krijgen, verdeelt de snelle reactie en beste advies van oplossing van specifieke toepassing geven, klant bijstaan om marketing, OEM de dienst te analyseren, productenontwerp en productie, opvolgende en het melden van productie en uitvoerend status, inklaringshulp, de naverkoopdienst aanpassen en klant bijstaan of gebruikt producten, die met klanten werken probleem te analyseren en op te lossen.

 

Onze Diensten
Pre-sale de Dienst
1. De steekproef kan met steekproeflast en koeriersprijs door de partij van de koper worden aangeboden.
2. Wij hebben volledige voorraad, kunnen binnen korte tijd leveren. vele stijlen voor uw keuzen.
3. OEM en ODM de orde wordt goedgekeurd, is om het even welk soort embleemdruk of ontwerp beschikbaar.
4. Goede Kwaliteit + Fabrieks de Prijs + snel Reactie + de Betrouwbare Dienst, is wat wij het best proberen om u aan te bieden
5. Elk van onze producten zijn opbrengst door onze professionele werkman en wij hebben ons team van de hoog-werk-gevolg buitenlandse handel, kunt u onze dienst totaal geloven.
6. Wij hebben rijke ervaring van ontwerp, vervaardigen en verkopen lingerie, koesteren wij elke orde van onze eer.
Nadat u kiest
1. Wij zullen goedkoopste het verschepen kosten tellen en zullen rekening aan u in een keer maken.
2. De controlekwaliteit opnieuw, stuurt dan aan u bij werkdag 1-2 na uw betaling,
3. E-mail u het volgen nr, helpt om de pakketten te achtervolgen tot het u aankomt.
De naverkoopdienst
1. Wij zijn zeer blij dat de klant ons één of andere suggestie voor prijs en producten geeft.
2. Als om het even welke vraag, gelieve met ons vrij per E-mail of Telefoon te contacteren.
 

Bedrijfteam

Nu hebben wij verkoopafdeling, R&D-afdeling, productieafdeling, Kwaliteitscontroleafdeling, aankoopafdeling, financiënafdeling, elke afdeling die strak en regelmatig aangesloten bij hoog rendementgroepswerk verbinden.

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd

 

 

qingdao weiaoxin plastic product co.,ltd
E-mail: inquiry@hosecn.cn/Adres: 3503 XIWANG-HERENHUIS, de WEG van NO.136 DUNHUA, Qingdao 266034, P.R.China
Tel.:86-532-83860726
Mobiele site PrivacybeleidChina pvc versterkte slang Leverancier. Copyright © 2018 - 2023 pvcwaterhose.com. All Rights Reserved. Developed by ECER